NGJARJE
RINIA E MAJTE E SHQIPERISE


LAJME
INFORMACIONE MBI AKTIVITETET
 • FRESSH DHURON -GJIROKASTER

  FRESSH DHURON -GJIROKASTER

  Diten e diele, 28.12.2014, gjimnazistet e FRESSH, ne kuader te nismes Shqiperia Dhuron, vendosen t’i kushtojne diten e tyre sherbimit ndaj komunitetit ne nevoje ne Gjirokaster. U mendua qe keto aktivitete te ishin sa me gjitheperfshirese. Pavaresisht kushteve te keqija te motit, deshira dhe motivimi nuk munguan per t’a bere ate dite ne prag ...

 • FRESSH DHURON!

  FRESSH DHURON!

  FRESSH-istët, aktivitet bamirësie për Krishtlindjet Gjatë mbrëmjes së ditës së hënë (datë 21.12.2014), aktivistët e FRESSH-it organizuan një aktivitet bamirësie në ambientet e Selisë së Partisë Socialiste. Nisma që mbajti emrin “FRESSH dhuron” erdhi si një ide për t’u solidarizuar dhe për t’iu gjendur sa më pranë ...

 • FRESSH support #DSA

  FRESSH support #DSA

  Gjatë paradites së sotme, fondacioni DSA organizoi një Buddy Walk, i cili i’u kushtua individëve të cilët mbartin sindromën Down. Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin edhe disa përfaqësues të FRESSH, të cilët nuk nguruan që t’i bashkoheshin kauzës e cila synon të sensibilizojë shoqërinë në lidhje me pranimin dhe përfshirjen ...

 • FRESSH mbështet kombëtaren e futbollit

  FRESSH mbështet kombëtaren e futbollit

  Ne daten 14 tetor, në ambientet e Akademisë së Arteve, mbi 700 të rinj të FRESSH-it u mblodhën për të mbeshtetur “në distancë” kombëtaren shqiptare të futbollit. Të gjithë të pranishmit treguan unitet dhe kulturë sportive. Megjithëse u luajtën vetëm 41 minuta lojë, ne jemi krenarë për paraqitjen e djemve tanë. Theksojmë se ...

 • Mbledhja e kryetareve te zgjedhur 30 korrik 2014

  Mbledhja e kryetareve te zgjedhur 30 korrik 2014

  Sot, më datë 30 Korrik, në ambientet e selisë së Partisë Socialiste në Tiranë u organizua një mbledhje e përgjithshme e të zgjedhurve të FRESSH në nivel Bashkie dhe Rrethi. Tre qëllimet kryesore të mbledhjes ishin: – Parashtrimi i punës së bërë prej FRESSH përgjatë vitit të fundit. – Vendosja e piketave kyçe në ...

 • Mbledhja e te Zgjedhurve te FRESSH ne rang Bashkie dhe Rrethi

  Mbledhja e te Zgjedhurve te FRESSH ne rang Bashkie dhe Rrethi

  Pergjate datave 19-20 shtator ne Lezhe u organizua Mbledhja e te Zgjedhurve te FRESSH ne rang Bashkie dhe Rrethi. Pergjate punimeve dy-ditore u diskutua ne lidhje me axhenden dhe aktivitetet e FRESSH ne muajt ne vazhdim, ne kuadrin e zgjedhjeve te ardhme elektorale. Pjesemarres ne punime ishte edhe Sekretari i Rinise per Partine Socialiste, Erion ...

 • ‘Fuqia e 1 Milionë të RINJVE’ 23 vjet FRESSH!

  ‘Fuqia e 1 Milionë të RINJVE’ 23 vjet FRESSH!

  FRESSH feston 23-vjetorin e krijimit! “Fuqia e një milionëve”, është motoja me të cilën vjen Forumi Rinor Eurosocialist i Shqipërisë në 23-vjetorin e krijimit të tij. Slogani i ...

 • FRESSH DHURON -GJIROKASTER

  FRESSH DHURON -GJIROKASTER

  Diten e diele, 28.12.2014, gjimnazistet e FRESSH, ne kuader te nismes Shqiperia Dhuron, vendosen t’i kushtojne diten e tyre sherbimit ndaj komunitetit ne nevoje ne Gjirokaster. U mendua qe keto ...

 • FRESSH CHRISTMAS PARTY

  FRESSH CHRISTMAS PARTY

  Gjatë mbrëmjes së datës (25.12.2014), qindra aktivistë dhe simpatizantë të FRESSH-it u mblodhën së bashku për të festuar Krishtlindjen. Festa e organizuar në një prej klabeve më në zë ...

 • Fressh shkon ne Mal te Zi

  Fressh shkon ne Mal te Zi

  Course for Promising Politicians 2014 Përgjatë datave 19 – 22 qershor përfaqësues të FRESSH ishin pjesëmarrës në ciklin e trajnimeve “Course for Promising Politicians 2014” në Becici, Mal i Zi, organizuar prej Forumit Europian për Demokraci dhe Solidaritet, Friedrich Ebert Stiftung dhe Fondacionit Max van der Stoel. Pjesëmarrës në ...

2900

Twitter Followers

Follow Us