02/14/2017

Aplikimi – UniFRESSH Bord

Apliko për tu bërë pjesë e ekipeve të FRESSH-it pranë cdo ministrie! Bordet Studentore janë një Mundësi për të qënë prezent në çdo hartim politikash rinore,reforme […]
02/13/2017

Anëtarësohu në FRESSH Gjimnaze

Sot ekipi i gjimnazistëve të FRESSH është më aktivi i forumit në Tiranë dhe gjithë Shqipërinë. Synimi ynë është të jemi zëri i cdo të riu […]