07/25/2017

Mbyllet “Kampi Kampionëve” me një diskutim frymëzues në praninë e Erion Veliaj

Kampi i Kampionëve nuk mund të përmbyllej pa një diskutim shumë frymëzues me Lali Erin rreth komunitetit, përkushtimit ndaj punës dhe përpjekjes për të ndërtuar qytete […]
07/24/2017

Me Taulantin dhe të rinjtë e Elbasanit në “Kampin e Kampionëve”

Pafund krenar që z. Taulant Balla u bë pjesë e Kampit të Kampionëve në një diskutim me të rinjtë e qarkut Elbasan. Folëm për projekte praktike […]
07/23/2017

Më shumë mundësi dhe shpresë

Të  rinjtë e qarkut Kukës dhe Gjirokastër me më shumë mundësi dhe shpresë , si nja nga temat më me rëndësi, diskutuan tek Kampi i Kampionëve […]
07/23/2017

Me Saimirin, kampionin e Tiranës në “Kampin e Kampionëve”

Nuk ka njeri që mund të të flasë më mirë për sfidat sesa ai që ka pasur më të vështirën: kthimin e rendit dhe dinjitetit të […]
07/22/2017

Me energjikët e Beratit në kampin e Jalës

Super atmosferë @ Kampi i Kampionëve në Jalë përgjatë takimit të të rinjve të Qarkut Berat me z. Blendi Klosi. Diskutuam rreth arsimit dhe punësimit profesional, […]
07/20/2017

Kampi i Kampionëve me Z. Vangjush Dako dhe Z. Damian Gjiknuri

Të rinjtë e Qarkut Vlorë dhe Durrës u bashkuan në  diskutimin për sfidat që na presin këto katër vjet. Në një atmosferë fantastike në kampin e […]
07/18/2017

Diskutim me kampionët e Qarkut Durrës &Shkodër

Znj. Milva Ekonomi dhe Z. Ditmir Bushati  u bashkuan me të rinjtë e Qarkut Durrës dhe Shkodër tek Kampi i Kampionëve. Sot diskutuam rreth komunitetit, investimeve […]
07/09/2017

Diskutim me kampionët e Qarkut Lezhë

Nëse mendon se në plazh nuk punohet, hidhi një sy takimit të parë të të rinjve të FRESSH Qarku Lezhë me znj. Lindita Nikolla @ Kampi […]
07/09/2017

Kampi kampionëve me Znj. Gjermeni dhe Znj. Gjylameti

Atmosferë fantastike tek Kampi i Kampionëve me Znj. Gjermeni dhe Znj. Gjylameti. Diskutuam rreth platformës që duam të ndërtojmë për FRESSH-in e katër viteve të ardhshme […]