11/05/2017

Po që paska dhe leksione jo të merzitshme!

FRESSH Gjimnaze Tiranë udhëtoi drejt Bovillës. Bovilla e ndodhur në një zonë me bukuri natyrore të mrekullueshme dhe me liqenin e Bovillës nga i cili merr ujë të […]