12/23/2017

Gjimnazet dhurojne

Temperaturat ne keto muaj te ftohte ulen e moti duket sikur ben shaka me ta. Por gjithmone eshte dikush aty per tu ardhur ne ndihme… Fressh […]
12/17/2017

“Të pastrojmë Shqipërinë që duam”: Forca jonë është forca e shembullit

FRESSH iu bashkua sot nismës “Të pastrojmë Shqipërinë që duam”. Së bashku me ministrin e Mjedisit dhe Turizmit z. Blendi Klosi, ia nisëm nga qyteti i […]
12/17/2017

Aktivizmi rinor si gjenerator i ndryshimit

Kryefjala e këtij Samiti unik ishte aktivizmi rinor. Të rinjtë kanë mundësinë që të kenë impaktin e tyre në cdo fushë dhe kanë mundësinë që të […]
12/17/2017

Problematikat e ‘Punësimit’ zunë një vend të rëndësishëm në axhendën e Samitit të Studentëve

Punësimi si një nga temat më të rëndësishme në Samitin e Studentëve për të rinjtë, u ndoq me një interes të vecantë. Pati energji dhe diskutime […]
12/17/2017

Të rinjtë diskutuan se si të përmirësonin ‘Lifestyle-n’ e tyre

Lifestyle, mënyra e të jetuarit të gjithë bashkë në një komunitet të caktuar, sfidat që hasim në shoqëri, ishte një nga temat e Samitit të Studentëve. […]
12/17/2017

Inovacioni si pjesë e përditshmërisë së të rinjve

Inovacioni është fusha që po ndikon në jetën e secilit prej nesh së tepërmi këto kohë. Për këtë arsye dhe Samiti i Studentëve i dedikoi një […]
12/17/2017

Në Samitin e Studentëve ‘Ekologjia’ vendosi: “Të mbajmë pastër Shqipërinë”

Në një kohë kur industria është bërë po aq intensive sa jeta e gjithësecilit, ndotja vazhdon rritjen në raporte alarmante. Prandaj, Samiti i Studentëve i dha […]
12/17/2017

Arsimi si një nga temat më të rëndësishme për të rinjtë në Samitin e Studentëve

Në Samitin e Studentëve nuk mund të mungonte një diskutim dedikuar përditshmërisë, angazhimit të tyre kryesor, një diskutim për arsimin. Problematikat e kësaj fushe u kthyen […]
12/17/2017

Në paralel me procesin integrues të vendit në BE, Samiti i Studentëve i dha rëndësi të veçantë Integrimit

Integrimi ka zënë një vend të rëndësishëm në listën e prioriteteve të Samitit të Studentëve. Në workshop u diskutuan tema me interes për të rinjtë në […]
12/17/2017

Kultura, një nga temat e rëndësishme në Samitin e Studentëve

Samiti I Studentëve ka patur si një nga dy temat e para të diskutimit, kulturën. Në kuadër të këtij workshop-i u diskutuan tema të ndryshme në […]