01/28/2018

Klubi i Juristëve sjellin në Parlamentin e Shqipërisë “Debatin Parlamentar”

Në ambjentet e sallës së Kuvendit të Republikës së Shqipërise janë ulur 180 juristë të rinjë në një aktivitet te organizuar nga Klubi i Juristëve të […]
01/27/2018

Mbyllet me sukses “Sipërmarrja Rinore”

Ka qenë një sukses nisma e Klubit të Ekonomistëve për ciklin e trajnimeve “Sipërmarrja Rinore”. U certifikuan plot 80 të rinj pjesëmarrës në këtë cikël trajnimesh […]
01/27/2018

“Sipërmarrja Rinore”, trajnim disa javor për të gjithë të rinjtë në biznes

Klubi i Ekonomistëve në FRESSH nisi ciklin e trajnimeve “Sipërmarrja Rinore”, si një hapësirë që do të kontribuojë në aftësimin e të gjithë të rinjve që […]
01/27/2018

“Duajeni natyrën”, mesazhi i Klubit të Mjedisit

Klubi i Mjedisit ka qenë sot në Bovillë për një aksion pastrimi nga ku ka dhënë një mesazh të madh për të gjithë të rinjtë e […]
01/27/2018

Klubi i Juristëve sjellin në Parlamentin e Shqipërisë “Debatin Parlamentar”

Në ambjentet e sallës së Kuvendit të Republikës së Shqipërise janë ulur 180 juristë të rinjë në një aktivitet te organizuar nga Klubi i Juristëve të […]
01/27/2018

“Akademia Juridike”, një projekt për profesionistët e gjeneratës tjetër

Startoi “Akademia Juridike” e FRESSH, një projekt i lançuar nga Klubi i Juristëve FRESSH me pjesëmarrjen e të rinjve nga i gjithë vendi. Kordinatori i Klubit të […]
01/27/2018

Pro Vettingut kundër Vettingut

FRESSH Green Club organizoi në qytetin e Tiranës një aktivitet ndërgjegjësues për të mbajtur pastër ambjentin dhe për të qenë sa më aktivë për një Tiranë […]
01/27/2018

FRESSH Gjimnaze dhe viti i fitores

Shtohemi çdo ditë dhe energjitë tona të reja na shtyjnë të besojmë në rininë që mundet, në gjimnazistët që munden. Duke besuar në Shqipërinë që duam, […]
01/27/2018

Clubs Workshop/ Objektivat dhe sfidat e së ardhmes

FRESSH Clubs kanë zhvilluar një aktivitet pranë ambienteve të Innovation Hub ku kanë vendosur sfidat dhe objektivat që do të jenë prioritet për të gjitha Klubet […]
01/27/2018

Rrugëtimi i vitit të fitores mes energjisë së aktivizmit dhe 74 mandateve

Nga 25 vjetori i forumit më të madh në vend FRESSH, fitorja e 25 Qershorit, Kampi i Kampionëve dhe deri tek Samiti i Studentëve të gjithë […]
01/27/2018

Në Shqipëri shekujt bashkëjetojnë

Nga Eljo Hysko, Kryetar i FRESSH Në radhë të parë dua t’i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes së Arielës, edhe pse e di se gjithë […]
01/27/2018

Gëzuar FRESSH!

Rinia mundet! Që të vegjël kemi parë nëpër filma e kartona superheronj që shpëtojnë botën me aftësitë e tyre të mbinatyrshme. Por ne nuk kemi fuqi […]
01/06/2018

FRESSH Clubs – Blog