Aktivitet i organizuar nga FRESSH Bashkia Korçë, “Unë, qyteti e ardhmja”

Fressh Bashkia Korçë i erdhën në ndihmë familjeve në nevojë
02/13/2018
Studentët e Korçës në Muzeun Kombëtar të Artit Mesjetar
02/13/2018

“Unë qyteti e ardhmja”aktivitet i organizuar me gjimnazistë të qytetit, mbi hallkat kryesore që më së shumti i shqetëson ata. Përballë tyre gjendej kryetari i Bashkisë, nënkryetarja dhe psikologia Anjeza Vila për të pasur një diskutim të hapur me të rinjtë.