Anëtarësohu në FRESSH Clubs

0
4125

Një hapësirë e dedikuar profesionistëve në forumin më të madh rinor në vend. Ne tashmë do të jemi në të 12 qarqet e vendit, ndaj apliko për t’ju bashkuar ekipit tonë.
Klubi i Shëndetit, Mjedisit, Ekonomistëve, Integrimit, Inovacionit, Juristëve, Kulturës, Politikës, Arking dhe Social, janë hapësira të dedikuara për profesionistët e rinj.
Ne u japim atyre mundësinë të jenë pjesëmarrës aktiv në propozimin e politikave rinore pranë Komisoneve Sektoriale të Asamblesë së Partisë Socialiste, ku do të trajtojnë çështje lidhur me programin dhe jo vetëm.
Një hapësirë tjetër e programit të FRESSH Clubs është dhe krijimi i Bordeve rinore të profesionistëve për monitorimin e politikave të çdo ministrie.


Emri:

Mbiemri:

Atesia:

Datelindja:

Numer Telfoni:

Email:

Qyteti:

Klubi ku do të angazhoheni:

Bëhu pjesë e Bordeve të Profesionistëve pranë:


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here