Anëtarësohu në FRESSH Gjimnaze

0
553

Sot ekipi i gjimnazistëve të FRESSH është më aktivi i forumit në Tiranë dhe gjithë Shqipërinë. Synimi ynë është të jemi zëri i cdo të riu gjimnazist dhe së bashku të kontribuojmë në komunitet. Bashkohu me ekipin e FRESSH në gjimnazin tënd ose në një nga klubet tona të shkencës, ekologjisë, sociales, debatit, artit etj për të bërë cdo ditë ndryshimin!


Emri:

Mbiemri:

Atësia:

Datëlindja:

Numer Telefoni:

Email:

Qyteti:

Gjimnazi:

Viti i:
Parë
Dytë
Tretë
Katërt

Skuadra ku do të angazhoheni:


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here