Apliko dhe bëhu pjesë e “Apprentice Academy”

0
286

Klubi Edukimit starton për herë të parë trajnimin “Akademia e Edukimit” , qëllimi i saj është të përfshijë mësuesit dhe profesionistët e rinj që kanë synim të aderohen në fushën pedagogjike.

“Apprentice Academy” do të trajnoj rreth metodikave të mësimdhënies dhe do të trajtoj ide mbi zhvillimin e programeve shkollore në mënyrë integrale.

Do jenë të ftuar specialist të fushës përkatëse të cilët do të vinë nē ndihmë për të mësuar më shumë rreth metodës së edukimit. “Apprentice Academy” do të zhvillohet në dy javë (përkatësisht ditën e premte dhe të shtunë). Nëse do të dish më shumë, nëse do të kalosh një super eksperience

APLIKO 👇🏻 Mos harro:

“Ne jemi me ju, për edukimin që duam”

Mosha: +23

#KlubiEdukimit


Emri:
Mbiemri:
Atësia:
Datëlindja:
Numer Telefoni:

Email:

Qyteti:

Profesioni:

Aftësitë e tua:

I punësuar:
Po
Jo

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here