Apliko dhe bëhu pjesë e “Social to Society Academy”

0
461

Je një profesionist i ri në shkencat sociale dhe humane?
Dëshiron të mësosh më shumë rreth politikave sociale të vendit tonë dhe nismave politike më në zë?
Dëshiron të dish më shumë për aktivizmin social dhe fushatat sociale?
FRESSH sjell “Social to Society Academy” ku do trajtohen politikat sociale nga profesionistët më të mirë, elementët kryesor të aktivizmit social nga lektorë dhe aktivistë e fushës.
E para Akademi Sociale dhe një akademi ndryshe nga të tjerat.
Mos mungo!
Apliko në formularin më poshtë:


Emri:
Mbiemri:
Atësia:
Datëlindja:

Numer Telefoni:

Email:

Qyteti:

Universiteti/Dega:

Eksperienca në nisma/aktivitete sociale:

Arsyeja e aplikimit:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here