Apliko – “Konferenca Studentore” në Universitetin e Bujqësisë

0
681

“Agrocool ” Konferenca e parë Bujqësore e zhvilluar nga të rinjtë, e cila ka për qëllim mbledhjen bashkë të studentëve të fushës dhe specialistëve përkates, për të ndarë njohuritë dhe për të zhvilluar programe që kanë në qendër studentin dhe zhvillimin e Bujqësisë në Shqipëri.

Synimi i kësaj konference është përmirësimi i eksperiencës së çdo studenti të Universitetit të Bujqësisë dhe do të arrihet duke shkëmbyer mendime dhe ide në një bashkëbisedim interaktiv mes studentëve dhe ekspertëve të ftuar.

Së bashku me Ministrin e Bujqesisë dhe Zhvillimit Rural z.Niko Peleshi , në datë 21 prill, ju presim në Divjakë për të diskutuar dhe vendosur prioritetet e studentëve në fushën bujqësisë.
*Transporti: Autobuz. Nisja: ora 9:00 @SeliaPS

Për tu bërë pjesë e Konferencës aplikoni në formularin më poshtë:


Emri:
Mbiemri:
Atësia:
Datëlindja:
Numer Telefoni:

Email:

Qyteti:

Universiteti:

Dega:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here