Apliko për “EcoSchool”

Monedhat elektronike investim i sigurt apo me risk ?
02/14/2018
Apliko për “Third Landscape”
02/23/2018

Klubi i Mjedisit i FRESSH organizon “Eco School” ku në tre fundjava do të zhvillohen diskutime dhe workshope, ku do të trajtohen tematika si biznesi ekologjik, turizmi i qëndrueshëm, pasojat e urbanizimit përtej kufijve të qytetit, eficenca e energjisë, roli i shoqërisë civile për ruajtjen e ekuilibrave mjedisorë dhe sesione që do t’ju ndihmojnë të formësoni më mirë idetë tuaja për t’i kthyer ato në projekte konkrete, të cilat do të propozohen në institucionet përkatëse.

[contact-form-7 404 "Not Found"]