Apliko/ Zgjedhjet për FRES Durrës

Apliko/ Zgjedhjet për FRES Tiranë
11/08/2018

Forumi i Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë hap garën për të zgjedhur ekipin drejtues të FRESSH Durrës. Janë të ftuar për t’u bërë pjesë e këtyre zgjedhjeve të gjithë rinjtë të cilët duan të kontribuojnë në komunitetin e tyre, të dedikohen për tejkalimin e sfidave të të rinjve, por dhe t’u japin zë ideve të tyre.

Kandidatët mund të aplikojnë për t’u bërë pjesë e garës për kreun e FRESSH Durrës duke plotësuar formularin më poshtë.

Shënim: Dokumentat për t’u bërë pjesë e zgjedhjeve të FRES Durrës duhen dorëzuar, gjithashtu pranë zyrave qëndrore të Partisë Socialiste Durrës.

Bëhuni pjesë e garës duke plotësuar formularin më poshtë: