Aplikoni për “Panairin e Studimit”

Aplikoni për “Panairin e Studimit”

Në 11 Mars, në oren 11:00, FRESSH çel Panairin e Studimit në ndihmë të të gjithë Maturantëve të qytetit të Tiranës, por jo vetëm. Përgjatë këtij aktiviteti do të keni mundësi të njiheni jo vetëm me programe që universitete brenda dhe jashtë vendit ofrojnë, por edhe të informoheni për Provimet e Maturës, programet e shkëmbimit Erasmus si dhe të merrni konsulencë në lidhje me orientimin e Karrierës.’


Orientim i Studimeve dhe Konsulencë për Karrierën
Informacion mbi Maturën Shtetërore
Erasmus+ dhe Mundësi për Bursa brenda dhe jashtë vendit

Leave a response