Arli Minga

12/02/2018

Apliko/ Zgjedhjet për FRES Durrës

Forumi i Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë hap garën për të zgjedhur ekipin drejtues të FRESSH Durrës. Janë të ftuar për t’u bërë pjesë e këtyre zgjedhjeve […]
11/08/2018

Apliko/ Zgjedhjet për FRES Tiranë

Forumi i Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë hap garën për të zgjedhur ekipin drejtues të FRESSH Tiranë. Kandidatët mund të aplikojnë për t’u bërë pjesë e garës […]
03/12/2018

Aplikim – “Konferenca studentore për Universitetin e Mjekësisë”

Për herë te parë, më datë 7 prill, FRESSH organizon “Konferencën Studentore” në Universitetin e Mjekësisë. Synimi i kësaj konference është përmirësimi i eksperiencës së çdo studenti […]
03/07/2018

Angazhimi Rinor në Politikat Lokale

FRESSH me mbështetjen e Institutit Demokratik Amerikan (NDI) ftojnë të rinj të angazhuar pranë Partisë Socialiste të Shqipërisë të aplikojnë në programin e “Angazhimit Rinor në […]
02/28/2018

Aplikoni për “Panairin e Studimit”

Në 11 Mars, në oren 11:00, FRESSH çel Panairin e Studimit në ndihmë të të gjithë Maturantëve të qytetit të Tiranës, por jo vetëm. Përgjatë këtij […]
02/23/2018

Apliko për “Third Landscape”

Je Arkitekt, Inxhinier apo Urbanist? Dëshiron të marrësh pjesë në takime me ekspertët e fushës dhe personalitete të politikës? Klubi i Arking FRESSH organizon Konferencen e […]
02/15/2018

Apliko për “EcoSchool”

Klubi i Mjedisit i FRESSH organizon “Eco School” ku në tre fundjava do të zhvillohen diskutime dhe workshope, ku do të trajtohen tematika si biznesi ekologjik, […]
02/14/2018

Monedhat elektronike investim i sigurt apo me risk ?

Klubi i Ekonomistëve realizoi me sukses aktivitetin e parë për vitin 2018. Gjatë aktivitetit u diskutua për Kriptomonedhat dhe më specifikisht për më të njohurën prej […]
02/14/2018

Këshillim karriere për gjimnazet

Nga Marsi nisim seancat e këshillimit të karrierës me gjimnazistët në Tiranë! Ky është momenti më i mirë për të identifikuar prirjet, qartësuar atë çfarë të […]
02/14/2018

FRESSH Debat 4

“FRESSH Debat” është një ndër aktivitetet më të rëndësishme të FRESSH. Formati i përzgjedhur këtë herë është ai Parlamentar. Të gjithë pjesëmarresit do të kenë mundësinë […]
02/09/2018

ComboBox, konferenca e parë rinore e Klubit të Inovacionit

#ComboBox është konferenca e pare rinore organizuar nga Klubi i Inovacionit, pjesë e strukturave të FRESSH. Në vetvete #ComboBox synon të hapë siparin e një serë […]
02/09/2018

Fundjava “Bashkë”

Qytet i njohur për bukurinë dhe energjinë e re që përcjellë përherë. Të rinjtë e Korcës këtë fundjavë u bashkuan në një organizim argëtues. Bashkë arritëm […]
02/09/2018

FRESSH Clubs ngrihen në Durrës

FRESSH Durrës në bashkëpunim me koordinatorët e FRESSH Clubs ka arritur në kohë rekord të ndërtojë strukturën e FRESSH Clubs Durrës. Prioriteti ynë për përfshirjen e […]