grejsi bixhi

02/04/2018

Mini Model EU

Shume krenar per Ekipin qe ne dy dite beri nje pune fantastike gjate simulimit te Keshillit te BE. Votat ne unanimitet pro Shqiperise , pervec punes […]
12/23/2017

Gjimnazet dhurojne

Temperaturat ne keto muaj te ftohte ulen e moti duket sikur ben shaka me ta. Por gjithmone eshte dikush aty per tu ardhur ne ndihme… Fressh […]
11/05/2017

Po që paska dhe leksione jo të merzitshme!

FRESSH Gjimnaze Tiranë udhëtoi drejt Bovillës. Bovilla e ndodhur në një zonë me bukuri natyrore të mrekullueshme dhe me liqenin e Bovillës nga i cili merr ujë të […]