Bëhu pjesë e Akademia “Ekonomix”

0
338

Je një ekonomist i ri? Të tërheq marketingu apo dëshiron të mësosh më shumë për financat publike dhe sipërmarrjen?

Akademia “Ekonomix” ofron mundësinë për të gjithë ekonomistët e rinj dhe jo vetëm që të marrin mësime dhe leksione nga ekspertët më të mirë të fushës. Gjithashtu ju ftojmë që t’i bashkoheni Akdaemisë “Ekonomix” për tu bërë pjesë e zgjidhjeve praktike e workshopeve mbi çështje aktuale të botës së ekonomisë.

Për të qenë pjesë e Akademisë “Ekonomix”, plotësoni formularin e aplikimit më poshtë:


Emri:
Mbiemri:
Atësia:
Datëlindja:
Numer Telefoni:
Email:

Qyteti:

Universiteti/Dega:

Viti:

I punësuar:
Po
Jo

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here