"Shfaqem" një event artistik, i cili sjell në vëmendje artistët e rinj profesionistë e jo vetëm. Liria e të performuarit, pregatitja artistike e performuesve si dhe angazhimi i Klubit të Artit në FRESSH sjellin këtë "Shfaqje" Risi, e cila synohet që së shpejti të kthehet në traditë. Ftojmë cilindo...
Ditën e djeshme në mjediset e Qendrës Rinore Tiranë, klubi i Inovacionit pjesë e Forumit të Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë zhvilloi aktivitetin e rradhës të titulluar "ThinkTank for Innovators". Në qendër të diskutimit ishte një nga termat më të përmendur të kohës meqënëse ne jetojmë në epokën e komunikimit digjital,...
Paraditen e sotme është zhvilluar ceremonia përmbyllëse e nismës së fundit të FRESSH, EcoSchool, në praninë e kyetarit të FRESSH Eljo Hysko, ministrit të Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi dhe kryetarit të Bashkisë Tiranë Erion Veliaj. EcoSchool mbylli me sukses ciklin e trajnimeve tre javor ku tematikat kryesore ishin mjedisi...
8 Marsi ka shënuar një sërë aktivitetesh dhe angazhimesh simbolike, ku shprehej mesazhi për gjithë gratë dhe vajzat të cilat festojnë ditën e tyre. Një nismë krejt e veçantë ka ardhur dhe nga aktivistet e FRESSH. Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas FRESSH ndërrmori iniciativën për të ndihmuar 140...
EcoSchool, projekti më i ri i lançuar nga FRESSH dedikuar mjedisit, ekologjisë dhe edukimit për rëndësinë që ka natyra në jetën e gjithsecilit hapi dyert për të rinjtë këtë fundjavë. Gjatë prezantimit i pranishëm ka qenë dhe Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, z.Blendi Klosi, i cili ka mbështetur nismën dhe...
#ComboBox është konferenca e pare rinore organizuar nga Klubi i Inovacionit, pjesë e strukturave të FRESSH. Në vetvete #ComboBox synon të hapë siparin e një serë aktivitetesh në fushën ICT për të rinjtë. Kjo Konference u zhvillua përgjatë dy ditëve, përkatësisht 3 dhe 4 Shkurt. Me prezencën e disa prej...