Apliko për “EcoSchool”

Apliko për “EcoSchool”

Klubi i Mjedisit i FRESSH organizon “Eco School” ku në tre fundjava do të zhvillohen diskutime dhe workshope, ku do të trajtohen tematika si biznesi ekologjik, turizmi i qëndrueshëm, pasojat e urbanizimit përtej kufijve të qytetit, eficenca e energjisë, roli i shoqërisë civile për ruajtjen e ekuilibrave mjedisorë dhe sesione që do t’ju ndihmojnë të formësoni më mirë idetë tuaja për t’i kthyer ato në…

Read more

Monedhat elektronike investim i sigurt apo me risk ?

Monedhat elektronike investim i sigurt apo me risk ?

Klubi i Ekonomistëve realizoi me sukses aktivitetin e parë për vitin 2018. Gjatë aktivitetit u diskutua për Kriptomonedhat dhe më specifikisht për më të njohurën prej tyre, Bitcoin. Falenderojmë për pjesëmarrjen dhe analizën e tyre, të ftuarit Z.Arben Malaj, Znj. Blerina Gjylameti dhe Z.Enkelejd Musabelliu, me të cilët u diskutua mbi anët pozitive dhe negative që përçojnë në ekonomi Kriptomonedhat dhe për të ardhmen e…

Read more

Këshillim karriere për gjimnazet

Këshillim karriere për gjimnazet

Nga Marsi nisim seancat e këshillimit të karrierës me gjimnazistët në Tiranë! Ky është momenti më i mirë për të identifikuar prirjet, qartësuar atë çfarë të pëlqen dhe analizuar të gjitha mundësitë që të ofrohen. Bëj me ne testin e karrierës, përcakto prioritetet dhe në bashkëpunim me specialistë nga fusha të ndryshme fillo të mendosh për karrierën tënde.

Read more

FRESSH Debat 4

FRESSH Debat 4

“FRESSH Debat” është një ndër aktivitetet më të rëndësishme të FRESSH. Formati i përzgjedhur këtë herë është ai Parlamentar. Të gjithë pjesëmarresit do të kenë mundësinë të trajnohen e më pas të debatojnë në cilësinë e përfaqesuesve të qeverisë e opozitës. Ky aktivitet nxit tek të rinjtë vlera si: të menduarit kritik, komunikimi efektiv, kërkimi i pavaruar, puna në grup, etj. Qëllimi i këtij aktiviteti…

Read more

Fressh Korçë dhuron dashuri për fëmijët

Fressh Korçë dhuron dashuri për fëmijët

  Sot shënohet festa e 1 Qershorit, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve. Në këtë ditë fëmijët bëhen qendra e botës dhe aktivitete të shumta u kushtohen vetëm atyre. Personazhet e Disney mbërritën në park duke lumturuar fëmijët për 1 Qershor në qytetin e Korçë. Përveçse një ditë festive, në fakt 1 Qershori duhet të jetë edhe një ditë sensibilizimi për të ndalur dhunën dhe abuzimin me fëmijët,…

Read more

Fundjava më e bukur e kaluar me fresshistat e Bashkisë Korçë, Devoll dhe Kolonjë

Fundjava më e bukur e kaluar me fresshistat e Bashkisë Korçë, Devoll dhe Kolonjë

Fundjava më e bukur e kaluar me fresshistat e Bashkisë Korçë, Devoll dhe Kolonjë. Pylli i Fazanëve dukej me më shumë jetë nga zëri i qindra të rinjve që me lojrat dhe argëtimet e gjallëruan cdo pjesë të këtij parku. Miqtë që kaluan disa orë me ne ishin dhe kandidatët për deputet të cilët u bashkuan me të rinjtë në lojrat e tyre.

Read more

Seanca e parë e UniPakt mbi temën “Arsimi im”

Seanca e parë e UniPakt mbi temën “Arsimi im”

U zhvillua sot seanca e parë e UniPakt mbi temën “Arsimi im” me studentë të Universitetit dhe të ftuar në panel rektorin Ali Jashari dhe pedagoge Eda Donefski. Akreditimi i universitetit të Korçës,ndikimi i drejtpërdrejtë tek studentët në lidhje me specializimet jashtë apo mundësitë për punësim ishin pikat që trajtoi paneli i të ftuarve në bashkëbisedim me studentët. Pyetje të drejtuar nga vetë studentët mbi…

Read more

Jo vetëm politikë por dhe argëtim

Jo vetëm politikë por dhe argëtim

Jo vetëm politikë por dhe argëtim me të rinjtë e Njësive Administrative të Bashkisë Korçë. Një ndeshje futbolli e fortë mes Bulgarecit dhe Kuçit. Gjithashtu dhe mbasditja ishte ndryshe , kaluam një mbasdite argëtuese me të rinjtë e lagjes 6, ku zhvilluam ndeshje volejbolli. Ditë të tilla do të ketë gjithmonë duke i bërë të rinjtë pjesë e FRESSH dhe pjesë të aktiviteteve plotë energji….

Read more
Page 1 of 912345...Last »