07/18/2017

Diskutim me kampionët e Qarkut Durrës &Shkodër

Znj. Milva Ekonomi dhe Z. Ditmir Bushati  u bashkuan me të rinjtë e Qarkut Durrës dhe Shkodër tek Kampi i Kampionëve. Sot diskutuam rreth komunitetit, investimeve […]
07/20/2017

Kampi i Kampionëve me Z. Vangjush Dako dhe Z. Damian Gjiknuri

Të rinjtë e Qarkut Vlorë dhe Durrës u bashkuan në  diskutimin për sfidat që na presin këto katër vjet. Në një atmosferë fantastike në kampin e […]
02/09/2018

FRESSH Clubs ngrihen në Durrës

FRESSH Durrës në bashkëpunim me koordinatorët e FRESSH Clubs ka arritur në kohë rekord të ndërtojë strukturën e FRESSH Clubs Durrës. Prioriteti ynë për përfshirjen e […]