Elbasani

07/24/2017

Me Taulantin dhe të rinjtë e Elbasanit në “Kampin e Kampionëve”

Pafund krenar që z. Taulant Balla u bë pjesë e Kampit të Kampionëve në një diskutim me të rinjtë e qarkut Elbasan. Folëm për projekte praktike […]
02/09/2018

Të rinjt e Elbasanit pjesë e nismës “Të pastrojmë Shqipërinë”

Të rinjt e Elbasanit bashkë me deputetët e Qarkut dhe Kryetarin e Bashkisë së qytetit, u bënë pjesë e nismës “Të pastrojmë Shqipërinë”. Një fundjavë argëtuese […]