Të gjithë ata presin një nxënës apo student për të vlerësuar, të gjithë ata presim të lexojnë mendimet e tyre dhe idetë e reja. Po kush janë ata ?! Klubi i Edukimit në bashkëpunimim me FRESSH Gjimnaze lançon përherë të parë konkursin kombëtar të Ese-së "Write it & Mind Hunter" ku...
Thuaje idenë WOW💥! Me studentët e 🎨 Uni Arteve 🎸mblidhemi për t'i dhënë më shumë ngjyra jetës studentore🤟. Diskutojmë që të përmirësojmë politikat mbështetëse ndaj artistëve të rinj. 🚀👩‍🎨 Akordojme idetë, që të përfaqësojmë më së mirë rininë, në harmoni 🙌 #FRESSH🌹 #UniFRESSH🌹 Emri: Mbiemri: Atësia: Datëlindja: Numer Telefoni: Email: Qyteti: Universiteti: Dega: Dëshironi të jeni pjesë e ekspozitës me një vepër tuajën?: ...
Emri: Mbiemri: Atësia: Datëlindja: Numer Telefoni: Email: Qyteti: Universiteti: Dega: Regjistrohu
Bëhuni pjesë e dialogut për zhvillimin e qëndrueshëm deri në vitin 2030, në bazë të Objektivave Globale të Organizatës së Kombeve të Bashkuara!
“AKADEMIA JURIDIKE”, është një platformë trajnimi intensiv në disa etapa, e cila ka për qëllim bërjen bashkë të juristëve të rinj student dhe/apo profesionistë, për t`u trajnuar, për të zhvilluar njohuritë mbi fusha specifike të së drejtës dhe për t'u bërë pjesë interaktive në programe me në qëndër studentin. Ky...
"Agrocool " Konferenca e parë Bujqësore e zhvilluar nga të rinjtë, e cila ka për qëllim mbledhjen bashkë të studentëve të fushës dhe specialistëve përkates, për të ndarë njohuritë dhe për të zhvilluar programe që kanë në qendër studentin dhe zhvillimin e Bujqësisë në Shqipëri. Synimi i kësaj konference është...
FRESSH ju fton në projektin më të ri “MassMedia Training” për të gjithë të rinjtë që janë të interesuar në fushën e ‘PR’ dhe të medias. Çdo i ri që synon të nisë një rrugë të suksesshme në fushën e komunikimit ka një mundësi të mirë në trajnimin që...
"ThinkTank for Innovators" është një aktivitet që i dedikohet të gjithë të rinjve të apasionuar pas Inovacionit. Teknologjia po avancon me hapa të shpejtë dhe të rinjtë janë motori i saj kryesor. Por që idetë më të mira të bëhen realitet të gjithë duhet të informohemi mbi strategjitë që...