Fushate

02/13/2017

Anëtarësohu në FRESSH Gjimnaze

Sot ekipi i gjimnazistëve të FRESSH është më aktivi i forumit në Tiranë dhe gjithë Shqipërinë. Synimi ynë është të jemi zëri i cdo të riu […]
02/14/2017

Aplikimi – UniFRESSH Bord

Apliko për tu bërë pjesë e ekipeve të FRESSH-it pranë cdo ministrie! Bordet Studentore janë një Mundësi për të qënë prezent në çdo hartim politikash rinore,reforme […]
04/14/2017

Takimi hapës i fushatës me “Votuesit për herë të parë”

Momente nga takimi historik i 10000 të rinjve që votojnë për herë të parë në qarkun Tiranë me kryeministrin Edi Rama! Faleminderit Vora, Rrogozhina, Kavaja, Kamza […]
02/15/2018

Apliko për “EcoSchool”

Klubi i Mjedisit i FRESSH organizon “Eco School” ku në tre fundjava do të zhvillohen diskutime dhe workshope, ku do të trajtohen tematika si biznesi ekologjik, […]
02/23/2018

Apliko për “Third Landscape”

Je Arkitekt, Inxhinier apo Urbanist? Dëshiron të marrësh pjesë në takime me ekspertët e fushës dhe personalitete të politikës? Klubi i Arking FRESSH organizon Konferencen e […]
02/28/2018

Aplikoni për “Panairin e Studimit”

Në 11 Mars, në oren 11:00, FRESSH çel Panairin e Studimit në ndihmë të të gjithë Maturantëve të qytetit të Tiranës, por jo vetëm. Përgjatë këtij […]
03/07/2018

Angazhimi Rinor në Politikat Lokale

FRESSH me mbështetjen e Institutit Demokratik Amerikan (NDI) ftojnë të rinj të angazhuar pranë Partisë Socialiste të Shqipërisë të aplikojnë në programin e “Angazhimit Rinor në […]
03/12/2018

Aplikim – “Konferenca studentore për Universitetin e Mjekësisë”

Për herë te parë, më datë 7 prill, FRESSH organizon “Konferencën Studentore” në Universitetin e Mjekësisë. Synimi i kësaj konference është përmirësimi i eksperiencës së çdo studenti […]
11/08/2018

Apliko/ Zgjedhjet për FRES Tiranë

Forumi i Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë hap garën për të zgjedhur ekipin drejtues të FRESSH Tiranë. Kandidatët mund të aplikojnë për t’u bërë pjesë e garës […]
12/02/2018

Apliko/ Zgjedhjet për FRES Durrës

Forumi i Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë hap garën për të zgjedhur ekipin drejtues të FRESSH Durrës. Janë të ftuar për t’u bërë pjesë e këtyre zgjedhjeve […]