11/05/2017

Po që paska dhe leksione jo të merzitshme!

FRESSH Gjimnaze Tiranë udhëtoi drejt Bovillës. Bovilla e ndodhur në një zonë me bukuri natyrore të mrekullueshme dhe me liqenin e Bovillës nga i cili merr ujë të […]
12/23/2017

Gjimnazet dhurojne

Temperaturat ne keto muaj te ftohte ulen e moti duket sikur ben shaka me ta. Por gjithmone eshte dikush aty per tu ardhur ne ndihme… Fressh […]
02/04/2018

Mini Model EU

Shume krenar per Ekipin qe ne dy dite beri nje pune fantastike gjate simulimit te Keshillit te BE. Votat ne unanimitet pro Shqiperise , pervec punes […]
02/14/2018

FRESSH Debat 4

“FRESSH Debat” është një ndër aktivitetet më të rëndësishme të FRESSH. Formati i përzgjedhur këtë herë është ai Parlamentar. Të gjithë pjesëmarresit do të kenë mundësinë […]
02/14/2018

Këshillim karriere për gjimnazet

Nga Marsi nisim seancat e këshillimit të karrierës me gjimnazistët në Tiranë! Ky është momenti më i mirë për të identifikuar prirjet, qartësuar atë çfarë të […]
02/28/2018

Aplikoni për “Panairin e Studimit”

Në 11 Mars, në oren 11:00, FRESSH çel Panairin e Studimit në ndihmë të të gjithë Maturantëve të qytetit të Tiranës, por jo vetëm. Përgjatë këtij […]