Pas një intenerari të suksesshëm me të rinjë energjik dhe plot passion, FRESSH Gjimnaze finalizoj debatin e katërt, ku u shpallën edhe fituesit. Me një energji të jashtëzakonshme të rinjtë e motivuar nga gjimnazet më në zë të kryeqytetit debatuan rreth ideve plot mesazhe për sfidat e së ardhmes....
FRESSH Gjimnaze vazhdojnë nga dita në ditë të jenë pjesë e një aktivizmi të suskesshëm politikë. Gjimnazistë të përfshirë nga çdo shkollë e mesme e Tiranës kanë zgjedhur të bëhen pjesë e Kampionatit të Debatit. Shumë prej tyre janë shprehur se ky aktivitet është një benefit multi dimensional për...
FRESSH Gjimnaze vazhdon traditën e debatit në aktivizmin politik. Një strukturë me një numër të madh gjimnazistësh që përfshihen në hapësira të larmishme aktivitetesh dhe shkëmbime idesh, që finalizohen në nisma dhe debate. Debati i FRESSH shënon një standard të ri brenda aktivitetit politik rinor duke rritur përfshirjen e të...
"FRESSH Debat 4" ka startuar sot si një nga traditat e përvitshme të FRESSH e zhvilluar nga gjimnazistët energjikë. Një garë e cila kontribuon në zhvillimin e aftësive të të rinjve në debat dhe nxit mendimin kritik tek ata, për cështje të prekshme të aktualitetit. Ditën e sotme janë zhvilluar...
Me një matematikë të thjeshtë, brezit tonë, na takon të jemi fëmijë të prindërve të arsimuar në periudhën e monizmit. Në kohën kur shteti planifikonte çdo gjë. Individi me ëndrra dhe pasione e kishte pak më të vështirë, për shkak se kufijzueshmëria që krijonte shteti me anë të poltikave të...
Atmosferë që ngjason me një mbledhjeje të vërtetë të Këshillit të Bashkimit Europian me në fokus procesin e antarësimit të Shqipërisë në këtë organizëm ndërkombëtar. 🇪🇺🤝🇦🇱 #RiniaMundet