07/09/2017

Diskutim me kampionët e Qarkut Lezhë

Nëse mendon se në plazh nuk punohet, hidhi një sy takimit të parë të të rinjve të FRESSH Qarku Lezhë me znj. Lindita Nikolla @ Kampi […]
07/23/2017

Më shumë mundësi dhe shpresë

Të  rinjtë e qarkut Kukës dhe Gjirokastër me më shumë mundësi dhe shpresë , si nja nga temat më me rëndësi, diskutuan tek Kampi i Kampionëve […]
12/17/2017

Në paralel me procesin integrues të vendit në BE, Samiti i Studentëve i dha rëndësi të veçantë Integrimit

Integrimi ka zënë një vend të rëndësishëm në listën e prioriteteve të Samitit të Studentëve. Në workshop u diskutuan tema me interes për të rinjtë në […]
12/17/2017

“Të pastrojmë Shqipërinë që duam”: Forca jonë është forca e shembullit

FRESSH iu bashkua sot nismës “Të pastrojmë Shqipërinë që duam”. Së bashku me ministrin e Mjedisit dhe Turizmit z. Blendi Klosi, ia nisëm nga qyteti i […]
01/27/2018

Në Shqipëri shekujt bashkëjetojnë

Nga Eljo Hysko, Kryetar i FRESSH Në radhë të parë dua t’i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes së Arielës, edhe pse e di se gjithë […]