1.Klubi yt? Unë jam pjesë e Klubit të Ekonomistëve FRESSH. 2.Kur dëgjove klube përherë të parë çfarë mendove ? Nisur që nga emri Klube Profesionistësh, mendova të jem pjesë e një grupi të rinjsh, ku përpos bindjeve politike, i bashkon dhe interesi dhe përkushtimi për të njëjtin profesion....
1.Prezantohu shkurt, kush je dhe nga vjen ? Jam Roy Bashaj, 18 vjeç, maturant në gjimnazin Aristoteli dhe vij nga Tirana. 2.Pse ke zgjedhur të jesh pjesë e FRESH-it ? Zgjodha të jem pjesë e FRESSH sepse doja të merresha me një aktivitet ndryshe nga e përditshmja , mendimet e...
1. Prezantohu shkurt, kush je dhe nga vjen ? Më quajnë Ted Deraj, jam nga Tirana dhe studioj ne Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. 2. Pse ke zgjedhur të jesh pjesë e FRESH-it ? Perveçse jam i majtë në bindje,besoj shumë që të rinjtë duhet të kenë...
Eljo Hysko prej disa ditësh bashkë me 2.200 të rinj është në kampin e Jalës. Duket se tashmë “lufta” me LRI-në ka përfunduar dhe kryetari i FRESSH-it shprehet se gjithçka po ecën më së miri në këto ditë. Në një intervistë dhënë për “Summer Pages” të “Gazeta Shqiptare”, ai tregon detaje...
Eljo Hysko është kryetari i ri i FRESSH-it. 23-vjeçari ka fituar zgjedhjet e 22 tetorit, duke marrë kështu edhe postin e rëndësishëm në Partinë Socialiste. Në intervistën e tij të parë, dhënë për “Vip Pages” të “Gazeta Shqiptare”, Hysko thotë të pathënat e garës, fitores, planit dhe jetës së tij. Eljo...
Eljo Hysko është kryetari i ri i Forumit Rinor Eurosocialist Shqiptar i dalë nga zgjedhjet e 22 tetorit. Ai sqaron në një intervistë për Shqiptarja.com se zgjedhjet nuk u manipuluan, dhe rillogaritja e votave në një qark, është bërë për shkak të një problemi teknik. Hysko shprehet se nuk...