Klubi Arking

01/06/2018

FRESSH Clubs – Blog

01/27/2018

Clubs Workshop/ Objektivat dhe sfidat e së ardhmes

FRESSH Clubs kanë zhvilluar një aktivitet pranë ambienteve të Innovation Hub ku kanë vendosur sfidat dhe objektivat që do të jenë prioritet për të gjitha Klubet […]
02/23/2018

Apliko për “Third Landscape”

Je Arkitekt, Inxhinier apo Urbanist? Dëshiron të marrësh pjesë në takime me ekspertët e fushës dhe personalitete të politikës? Klubi i Arking FRESSH organizon Konferencen e […]