Klubi Mjedisit

01/06/2018

FRESSH Clubs – Blog

01/27/2018

Pro Vettingut kundër Vettingut

FRESSH Green Club organizoi në qytetin e Tiranës një aktivitet ndërgjegjësues për të mbajtur pastër ambjentin dhe për të qenë sa më aktivë për një Tiranë […]
01/27/2018

“Duajeni natyrën”, mesazhi i Klubit të Mjedisit

Klubi i Mjedisit ka qenë sot në Bovillë për një aksion pastrimi nga ku ka dhënë një mesazh të madh për të gjithë të rinjtë e […]
02/15/2018

Apliko për “EcoSchool”

Klubi i Mjedisit i FRESSH organizon “Eco School” ku në tre fundjava do të zhvillohen diskutime dhe workshope, ku do të trajtohen tematika si biznesi ekologjik, […]