02/09/2018

Fundjava “Bashkë”

Qytet i njohur për bukurinë dhe energjinë e re që përcjellë përherë. Të rinjtë e Korcës këtë fundjavë u bashkuan në një organizim argëtues. Bashkë arritëm […]
02/13/2018

Fressh Bashkia Korçë, Të dhurosh nuk të varfëron!

Nga nisma e Fressh në gjithë Shqipërinë #FresshDhuron e cila kishte për qëllim ndarjen e lumturisë tek shtresat më në nevojë këtë fundvit, Fressh Bashkia Korçë vendosi të ndante […]
02/13/2018

Fressh Bashkia Korçë i erdhën në ndihmë familjeve në nevojë

Sot, në Zonen e Gjeologjikes ,në Kamenicë, Floq edhe Pulahë të rinjtë e Fressh Korcë i erdhën në ndihmë familjeve në nevojë me pako ushqimore gjatë […]
02/13/2018

Aktivitet i organizuar nga FRESSH Bashkia Korçë, “Unë, qyteti e ardhmja”

“Unë qyteti e ardhmja”aktivitet i organizuar me gjimnazistë të qytetit, mbi hallkat kryesore që më së shumti i shqetëson ata. Përballë tyre gjendej kryetari i Bashkisë, […]
02/13/2018

Studentët e Korçës në Muzeun Kombëtar të Artit Mesjetar

Ditën e diel studentët e Korçës preferuan ta kalojnë në Muzeun Kombëtar të Artit Mesjetar. Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar, në Korçë, u përurua më 24 prill […]
02/13/2018

Workshopi i formimit të klubeve në Fressh Bashkia Korçë

U zhvillua sot Të rinjtë u ndanë ne grupe duke u pozicionuar secili në grupin sipas prirjes dhe degës që kishte çdo antarë pjesë e këtij […]
02/13/2018

Në shtëpitë e mësueseve pensionistë për 7 Marsin

Forumi i Gruas Socialiste në bashkëpunim me Fressh,u gjendën në shtëpitë e mësueseve pensionistë për ti uruar Festën e 7 Marsit. Ata falenderuan Forumin e Gruas […]
02/13/2018

Pse është e rëndësishme vota jonë?

Pse Votoj” ?  është pyetja që mundon cdo të ri kur gjendet pranë qëndrës së votimit. Pse është e rëndësishme vota jonë dhe e kundërta cfarë pasoja […]
02/13/2018

Jo vetëm politikë por dhe argëtim

Jo vetëm politikë por dhe argëtim me të rinjtë e Njësive Administrative të Bashkisë Korçë. Një ndeshje futbolli e fortë mes Bulgarecit dhe Kuçit. Gjithashtu dhe […]
02/13/2018

Seanca e parë e UniPakt mbi temën “Arsimi im”

U zhvillua sot seanca e parë e UniPakt mbi temën “Arsimi im” me studentë të Universitetit dhe të ftuar në panel rektorin Ali Jashari dhe pedagoge […]
02/13/2018

Fundjava më e bukur e kaluar me fresshistat e Bashkisë Korçë, Devoll dhe Kolonjë

Fundjava më e bukur e kaluar me fresshistat e Bashkisë Korçë, Devoll dhe Kolonjë. Pylli i Fazanëve dukej me më shumë jetë nga zëri i qindra […]
02/13/2018

Fressh Korçë dhuron dashuri për fëmijët

  Sot shënohet festa e 1 Qershorit, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve. Në këtë ditë fëmijët bëhen qendra e botës dhe aktivitete të shumta u kushtohen vetëm […]
10/25/2018

Pyllin e Fazanëve

Nuk ka kënaqësi më të madhe për të rinjtë,  se sa të kalosh fundjavën në shoqërinë e njëri tjetrit në . Lojra , pije , muzikë  […]