Paraditen e sotme në Radio Televizonin Shqiptarë janë ftuar Eljo Hysko Kryetari i FRESSH dhe tre aktivistë të tjerë të forumit si, Tedi Deraj Koordinator për studentët e Tiranës, Roy Bashaj Koordinatori i gjimnazistëve për Tiranën dhe Katerina Marku Koordinatore Kombëtare e FRESSH Clubs. Diskutimi përfshiu aktivitetin e forumit...
Nisma shënon një mesazh simbolik për mbarë gratë dhe vajzat shqiptare të cilat hasen dita ditës me vështirësitë e përditshme në ruajtjen e familjes dhe kujdesin për shtëpinë. Kësaj nisme të FRESSH i është bashkuar edhe deputetja e Partisë Socialiste, Blerina Gjylameti. Kjo e fundit ka lexuar mesazhin e urimit...
8 Marsi ka shënuar një sërë aktivitetesh dhe angazhimesh simbolike, ku shprehej mesazhi për gjithë gratë dhe vajzat të cilat festojnë ditën e tyre. Një nismë krejt e veçantë ka ardhur dhe nga aktivistet e FRESSH. Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas FRESSH ndërrmori iniciativën për të ndihmuar 140...
EcoSchool, projekti më i ri i lançuar nga FRESSH dedikuar mjedisit, ekologjisë dhe edukimit për rëndësinë që ka natyra në jetën e gjithsecilit hapi dyert për të rinjtë këtë fundjavë. Gjatë prezantimit i pranishëm ka qenë dhe Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, z.Blendi Klosi, i cili ka mbështetur nismën dhe...
Me një matematikë të thjeshtë, brezit tonë, na takon të jemi fëmijë të prindërve të arsimuar në periudhën e monizmit. Në kohën kur shteti planifikonte çdo gjë. Individi me ëndrra dhe pasione e kishte pak më të vështirë, për shkak se kufijzueshmëria që krijonte shteti me anë të poltikave të...
Atmosferë që ngjason me një mbledhjeje të vërtetë të Këshillit të Bashkimit Europian me në fokus procesin e antarësimit të Shqipërisë në këtë organizëm ndërkombëtar. 🇪🇺🤝🇦🇱 #RiniaMundet
Fressh Gjimnaze Elbasan zgjedh koordinatorin e pergjithshem te gjimnazeve. Votimi u mbyll me kete rezultat: 1.Gersi Hoxha -58 vota 2.Sara Bilelli-51 vota Suksese Gersi ne detyren tende si Koordinator i pergjithshem i Fressh gjimnaze! Suksese Sara Bilelli ne detyren tende si Koordinatore organizative!
Nismës “Të pastrojmë Shqipërinë që duam” iu bashkuan sot edhe një pjesë e aktivistëve të Forumit Euro-Socialist Shqiptar (FRESSH). Në aksion u përfshi edhe ministry I Mjedisit dhe Turizimit, Blendi Klosi. Kreu i FRESSH, Eljo Hysko në llogarinë e tij në “Facebook” shkruan se të rinjtë ndihmuan sot për të pastruar...
#ComboBox është konferenca e pare rinore organizuar nga Klubi i Inovacionit, pjesë e strukturave të FRESSH. Në vetvete #ComboBox synon të hapë siparin e një serë aktivitetesh në fushën ICT për të rinjtë. Kjo Konference u zhvillua përgjatë dy ditëve, përkatësisht 3 dhe 4 Shkurt. Me prezencën e disa prej...
Eljo Hysko prej disa ditësh bashkë me 2.200 të rinj është në kampin e Jalës. Duket se tashmë “lufta” me LRI-në ka përfunduar dhe kryetari i FRESSH-it shprehet se gjithçka po ecën më së miri në këto ditë. Në një intervistë dhënë për “Summer Pages” të “Gazeta Shqiptare”, ai tregon detaje...