Lajme

12/17/2017

Aktivizmi rinor si gjenerator i ndryshimit

Kryefjala e këtij Samiti unik ishte aktivizmi rinor. Të rinjtë kanë mundësinë që të kenë impaktin e tyre në cdo fushë dhe kanë mundësinë që të […]
12/17/2017

“Të pastrojmë Shqipërinë që duam”: Forca jonë është forca e shembullit

FRESSH iu bashkua sot nismës “Të pastrojmë Shqipërinë që duam”. Së bashku me ministrin e Mjedisit dhe Turizmit z. Blendi Klosi, ia nisëm nga qyteti i […]
02/14/2018

FRESSH Debat 4

“FRESSH Debat” është një ndër aktivitetet më të rëndësishme të FRESSH. Formati i përzgjedhur këtë herë është ai Parlamentar. Të gjithë pjesëmarresit do të kenë mundësinë […]
02/14/2018

Monedhat elektronike investim i sigurt apo me risk ?

Klubi i Ekonomistëve realizoi me sukses aktivitetin e parë për vitin 2018. Gjatë aktivitetit u diskutua për Kriptomonedhat dhe më specifikisht për më të njohurën prej […]
03/07/2018

Angazhimi Rinor në Politikat Lokale

FRESSH me mbështetjen e Institutit Demokratik Amerikan (NDI) ftojnë të rinj të angazhuar pranë Partisë Socialiste të Shqipërisë të aplikojnë në programin e “Angazhimit Rinor në […]
03/12/2018

Aplikim – “Konferenca studentore për Universitetin e Mjekësisë”

Për herë te parë, më datë 7 prill, FRESSH organizon “Konferencën Studentore” në Universitetin e Mjekësisë. Synimi i kësaj konference është përmirësimi i eksperiencës së çdo studenti […]