Lezha

07/09/2017

Diskutim me kampionët e Qarkut Lezhë

Nëse mendon se në plazh nuk punohet, hidhi një sy takimit të parë të të rinjve të FRESSH Qarku Lezhë me znj. Lindita Nikolla @ Kampi […]
02/09/2018

FRESSH Kurbin një fundjavë argëtuese

Fundjava e FRESSH është shumë e larmishme. Në cdo bashki dhe qark të rinjtë organizohen në evente të ndryshme argëtimi dhe sensibilizimi. Edhe këtë fundjavë FRESSH […]