Main Slider

12/17/2017

Në paralel me procesin integrues të vendit në BE, Samiti i Studentëve i dha rëndësi të veçantë Integrimit

Integrimi ka zënë një vend të rëndësishëm në listën e prioriteteve të Samitit të Studentëve. Në workshop u diskutuan tema me interes për të rinjtë në […]
12/17/2017

“Të pastrojmë Shqipërinë që duam”: Forca jonë është forca e shembullit

FRESSH iu bashkua sot nismës “Të pastrojmë Shqipërinë që duam”. Së bashku me ministrin e Mjedisit dhe Turizmit z. Blendi Klosi, ia nisëm nga qyteti i […]