ngjarje

07/09/2017

Kampi kampionëve me Znj. Gjermeni dhe Znj. Gjylameti

Atmosferë fantastike tek Kampi i Kampionëve me Znj. Gjermeni dhe Znj. Gjylameti. Diskutuam rreth platformës që duam të ndërtojmë për FRESSH-in e katër viteve të ardhshme […]
01/27/2018

Clubs Workshop/ Objektivat dhe sfidat e së ardhmes

FRESSH Clubs kanë zhvilluar një aktivitet pranë ambienteve të Innovation Hub ku kanë vendosur sfidat dhe objektivat që do të jenë prioritet për të gjitha Klubet […]