07/18/2017

Diskutim me kampionët e Qarkut Durrës &Shkodër

Znj. Milva Ekonomi dhe Z. Ditmir Bushati  u bashkuan me të rinjtë e Qarkut Durrës dhe Shkodër tek Kampi i Kampionëve. Sot diskutuam rreth komunitetit, investimeve […]
02/09/2018

Përditë pranë komunitetit

Sot dhuruam pranë ambjenteve të komunitetit Rom, kontributet e mbledhura duke ngrohur dhe zbukuruar këtë periudhë festive edhe për këta fëmijë dhe familjet e tyre. Bamirësia […]