Slider HOME

01/27/2018

Gëzuar FRESSH!

Rinia mundet! Që të vegjël kemi parë nëpër filma e kartona superheronj që shpëtojnë botën me aftësitë e tyre të mbinatyrshme. Por ne nuk kemi fuqi […]
01/27/2018

Rrugëtimi i vitit të fitores mes energjisë së aktivizmit dhe 74 mandateve

Nga 25 vjetori i forumit më të madh në vend FRESSH, fitorja e 25 Qershorit, Kampi i Kampionëve dhe deri tek Samiti i Studentëve të gjithë […]
01/27/2018

FRESSH Gjimnaze dhe viti i fitores

Shtohemi çdo ditë dhe energjitë tona të reja na shtyjnë të besojmë në rininë që mundet, në gjimnazistët që munden. Duke besuar në Shqipërinë që duam, […]
01/27/2018

Pro Vettingut kundër Vettingut

FRESSH Green Club organizoi në qytetin e Tiranës një aktivitet ndërgjegjësues për të mbajtur pastër ambjentin dhe për të qenë sa më aktivë për një Tiranë […]