Tirana

04/14/2017

Takimi hapës i fushatës me “Votuesit për herë të parë”

Momente nga takimi historik i 10000 të rinjve që votojnë për herë të parë në qarkun Tiranë me kryeministrin Edi Rama! Faleminderit Vora, Rrogozhina, Kavaja, Kamza […]
07/23/2017

Me Saimirin, kampionin e Tiranës në “Kampin e Kampionëve”

Nuk ka njeri që mund të të flasë më mirë për sfidat sesa ai që ka pasur më të vështirën: kthimin e rendit dhe dinjitetit të […]
01/28/2018

Klubi i Juristëve sjellin në Parlamentin e Shqipërisë “Debatin Parlamentar”

Në ambjentet e sallës së Kuvendit të Republikës së Shqipërise janë ulur 180 juristë të rinjë në një aktivitet te organizuar nga Klubi i Juristëve të […]