Aplikim – “Konferenca studentore për Universitetin e Mjekësisë”

Aplikim – “Konferenca studentore për Universitetin e Mjekësisë”

Për herë te parë, më datë 7 prill, FRESSH organizon “Konferencën Studentore” në Universitetin e Mjekësisë. Synimi i kësaj konference është përmirësimi i eksperiencës së çdo studenti të Universitetit të Mjekësisë dhe do të arrihet duke shkëmbyer ide, sugjerime dhe problematika të sugjeruara nga vetë studentët që do përzgjidhen si pjesëmarrës. E organizuar në formatin “Round-Tables”, çdo sugjerim do dëgjohet nga një panel i përzgjedhur nga Universiteti i…

Read more

Angazhimi Rinor në Politikat Lokale

Angazhimi Rinor në Politikat Lokale

FRESSH me mbështetjen e Institutit Demokratik Amerikan (NDI) ftojnë të rinj të angazhuar pranë Partisë Socialiste të Shqipërisë të aplikojnë në programin e “Angazhimit Rinor në Politika Lokale”. Ky program ka si qëllim angazhimin e të rinjve për adresimin e çështjeve lokale duke ofruar politika që përmirësojnë jetën e komuniteteve ku ata jetojnë. 35-40 të rinj të angazhuar pranë partisë socialiste do të trajnohen rreth…

Read more

Aplikoni për “Panairin e Studimit”

Aplikoni për “Panairin e Studimit”

Në 11 Mars, në oren 11:00, FRESSH çel Panairin e Studimit në ndihmë të të gjithë Maturantëve të qytetit të Tiranës, por jo vetëm. Përgjatë këtij aktiviteti do të keni mundësi të njiheni jo vetëm me programe që universitete brenda dhe jashtë vendit ofrojnë, por edhe të informoheni për Provimet e Maturës, programet e shkëmbimit Erasmus si dhe të merrni konsulencë në lidhje me orientimin…

Read more

Apliko për “Third Landscape”

Apliko për “Third Landscape”

Je Arkitekt, Inxhinier apo Urbanist? Dëshiron të marrësh pjesë në takime me ekspertët e fushës dhe personalitete të politikës? Klubi i Arking FRESSH organizon Konferencen e parë të “Third Landscape” e cila do të zhvillohet gjatë dy ditëve. Do të trajtojmë politika dhe tematika të ndryshme, do të njihemi me efektet e urbanizimit, rolin e ekspertëve të rinj dhe mundesitë e idetë e tyre për…

Read more

Apliko për “EcoSchool”

Apliko për “EcoSchool”

Klubi i Mjedisit i FRESSH organizon “Eco School” ku në tre fundjava do të zhvillohen diskutime dhe workshope, ku do të trajtohen tematika si biznesi ekologjik, turizmi i qëndrueshëm, pasojat e urbanizimit përtej kufijve të qytetit, eficenca e energjisë, roli i shoqërisë civile për ruajtjen e ekuilibrave mjedisorë dhe sesione që do t’ju ndihmojnë të formësoni më mirë idetë tuaja për t’i kthyer ato në…

Read more

Monedhat elektronike investim i sigurt apo me risk ?

Monedhat elektronike investim i sigurt apo me risk ?

Klubi i Ekonomistëve realizoi me sukses aktivitetin e parë për vitin 2018. Gjatë aktivitetit u diskutua për Kriptomonedhat dhe më specifikisht për më të njohurën prej tyre, Bitcoin. Falenderojmë për pjesëmarrjen dhe analizën e tyre, të ftuarit Z.Arben Malaj, Znj. Blerina Gjylameti dhe Z.Enkelejd Musabelliu, me të cilët u diskutua mbi anët pozitive dhe negative që përçojnë në ekonomi Kriptomonedhat dhe për të ardhmen e…

Read more

Këshillim karriere për gjimnazet

Këshillim karriere për gjimnazet

Nga Marsi nisim seancat e këshillimit të karrierës me gjimnazistët në Tiranë! Ky është momenti më i mirë për të identifikuar prirjet, qartësuar atë çfarë të pëlqen dhe analizuar të gjitha mundësitë që të ofrohen. Bëj me ne testin e karrierës, përcakto prioritetet dhe në bashkëpunim me specialistë nga fusha të ndryshme fillo të mendosh për karrierën tënde.

Read more

FRESSH Debat 4

FRESSH Debat 4

“FRESSH Debat” është një ndër aktivitetet më të rëndësishme të FRESSH. Formati i përzgjedhur këtë herë është ai Parlamentar. Të gjithë pjesëmarresit do të kenë mundësinë të trajnohen e më pas të debatojnë në cilësinë e përfaqesuesve të qeverisë e opozitës. Ky aktivitet nxit tek të rinjtë vlera si: të menduarit kritik, komunikimi efektiv, kërkimi i pavaruar, puna në grup, etj. Qëllimi i këtij aktiviteti…

Read more