Nga Grei Flamuraj/ Tirana po bëhet çdo ditë e me miqësore ndaj atyre që zgjedhin si mjet lëvizjeje biçikletat. Ditën e sotme , 23 UniFressh-istë iu bashkuan vullnetarëve të Bashkisë Tiranë, për një pedalim sensibilizues te korsitë e reja të biçikletave në parkun e madh të Liqenit Artificial. Ne energjikët u...
Pas një numri të madh aplikimesh në faqen e FRESSH, shumë student u bënë pjesë e Bordit Studentor të UNIFRESSH. Për dy javë me radhë grupi i koordinimit ka bërë një punë të palodhur në organizimin e workshopeve, ku janë rënditur një numër i konsiderueshëm idesh. Nga ana tjetër aktivistët...
Një shkrim nga Endri Gjoni Them ndryshe, sepse sot, përjetova emocione shumë të forta dhe një lumturi të papërshkrueshme kur shikoja buzëqeshjet në fytyrat e këtyre njerëzve të gjenerates më të vjeter. Buzëqeshja në fytyrat e tyre vlen më shumë se një pasdite e harxhuar në një kafe lagjeje. Sot ishim...
FRESSH ka organizuar një takim nëpërmjet strukturës së studentëve UNIFRESSH me praninë e Sekretarit të Përgjithshëm të Partisë Socialiste Taulant Balla. Në takim u bë e njohur axhenda e aktiviteteve e cila do të bëjë të mundur takime të studentëve në Tiranë nga secili qark. Axhenda përmban trajtesën e...
Një takim konstruktiv mbi objektivat rinor dhe prioritetet e studentëve me prezencën e të deleguarit të Qarkut Shkodër Ditmir Bushati. Studentët u bënë pjesë e një dëgjese direktivash për zgjedhjet e Qershorit, ku vendosën së bashku një prespektivë të re për qëllimet e forumit.
Një takim konstruktiv mbi objektivat rinor dhe prioritetet e studentëve me prezencën e të deleguarit të Qarkut Vlorë Damian Gjiknuri dhe deputetët e tjerë të këtij qarku. Studentët u bënë pjesë e një dëgjese direktivash për zgjedhjet e Qershorit, ku vendosën së bashku një prespektivë të re për qëllimet e...
Një takim konstruktiv mbi objektivat rinor dhe prioritetet e studentëve me prezencën e të deleguarit të Qarkut Elbasan Taulant Balla dhe deputetët e tjerë të këtij qarku. Studentët u bënë pjesë e një dëgjese direktivash për zgjedhjet e Qershorit, ku vendosën së bashku një prespektivë të re për qëllimet...
Të rinjtë kanë mundësinë që të kenë impaktin e tyre në cdo fushë dhe kanë mundësinë që të propozojnë zgjidhje për cdo problematikë që ka të bëjë drejtpërdrejt me ta. Pas shumë Workshop-esh, dita e fundit u finalizua me një diskutim pikërisht për Aktivizmin Rinor. Në praninë e nënkryetares së...