UniFRESSH

12/17/2017

Kultura, një nga temat e rëndësishme në Samitin e Studentëve

Samiti I Studentëve ka patur si një nga dy temat e para të diskutimit, kulturën. Në kuadër të këtij workshop-i u diskutuan tema të ndryshme në […]
12/17/2017

Arsimi si një nga temat më të rëndësishme për të rinjtë në Samitin e Studentëve

Në Samitin e Studentëve nuk mund të mungonte një diskutim dedikuar përditshmërisë, angazhimit të tyre kryesor, një diskutim për arsimin. Problematikat e kësaj fushe u kthyen […]
12/17/2017

Në Samitin e Studentëve ‘Ekologjia’ vendosi: “Të mbajmë pastër Shqipërinë”

Në një kohë kur industria është bërë po aq intensive sa jeta e gjithësecilit, ndotja vazhdon rritjen në raporte alarmante. Prandaj, Samiti i Studentëve i dha […]
12/17/2017

Inovacioni si pjesë e përditshmërisë së të rinjve

Inovacioni është fusha që po ndikon në jetën e secilit prej nesh së tepërmi këto kohë. Për këtë arsye dhe Samiti i Studentëve i dedikoi një […]
12/17/2017

Të rinjtë diskutuan se si të përmirësonin ‘Lifestyle-n’ e tyre

Lifestyle, mënyra e të jetuarit të gjithë bashkë në një komunitet të caktuar, sfidat që hasim në shoqëri, ishte një nga temat e Samitit të Studentëve. […]
12/17/2017

Problematikat e ‘Punësimit’ zunë një vend të rëndësishëm në axhendën e Samitit të Studentëve

Punësimi si një nga temat më të rëndësishme në Samitin e Studentëve për të rinjtë, u ndoq me një interes të vecantë. Pati energji dhe diskutime […]
12/17/2017

Aktivizmi rinor si gjenerator i ndryshimit

Kryefjala e këtij Samiti unik ishte aktivizmi rinor. Të rinjtë kanë mundësinë që të kenë impaktin e tyre në cdo fushë dhe kanë mundësinë që të […]
03/12/2018

Aplikim – “Konferenca studentore për Universitetin e Mjekësisë”

Për herë te parë, më datë 7 prill, FRESSH organizon “Konferencën Studentore” në Universitetin e Mjekësisë. Synimi i kësaj konference është përmirësimi i eksperiencës së çdo studenti […]