07/20/2017

Kampi i Kampionëve me Z. Vangjush Dako dhe Z. Damian Gjiknuri

Të rinjtë e Qarkut Vlorë dhe Durrës u bashkuan në  diskutimin për sfidat që na presin këto katër vjet. Në një atmosferë fantastike në kampin e […]
02/09/2018

“Dialog për të ardhmen” si urim për ditën e rinisë

Në ditën e Rinisë organizuam “Dialog për të ardhmen”, për të ardhmen në të cilën jemi bashkë, të rinj dhe të rritur. Folëm për simbolikën e […]