Me energjikët e Beratit në kampin e Jalës

Kampi i Kampionëve me Z. Vangjush Dako dhe Z. Damian Gjiknuri
07/20/2017
Me Saimirin, kampionin e Tiranës në “Kampin e Kampionëve”
07/23/2017

Super atmosferë @ Kampi i Kampionëve në Jalë përgjatë takimit të të rinjve të Qarkut Berat me z. Blendi Klosi. Diskutuam rreth arsimit dhe punësimit profesional, zhvillimit të kapaciteteve rinore dhe sfidat shtetformuese që na presin në katër vitet e ardhshme. Gjithë konkluzionet praktike të nxjerra përgjatë takimit do të bëhen pjesë e platformës së FRESSH 2017- 2021. Duke falenderuar pafundësisht z. Klosi dhe vajzat e djemtë e Qarkut Berat, ftojmë gjithë të rinjtë të bëhen pjesë e ekipit fantastik të kampionëve të FRESSH në çdo cep të Shqipërisë. Bashkë jemi të sigurt se gjithnjë do t’ia dalim!