Evente të forumit

Fundjava “Bashkë”

Qytet i njohur për bukurinë dhe energjinë e re që përcjellë përherë. Të rinjtë e Korcës këtë fundjavë u bashkuan në një organizim argëtues. Bashkë...

Clubs Workshop/ Objektivat dhe sfidat e së ardhmes

FRESSH Clubs kanë zhvilluar një aktivitet pranë ambienteve të Innovation Hub ku kanë vendosur sfidat dhe objektivat që do të jenë prioritet për të...

Gëzuar FRESSH!

Rinia mundet! Që të vegjël kemi parë nëpër filma e kartona superheronj që shpëtojnë botën me aftësitë e tyre të mbinatyrshme. Por ne nuk...

Me energjikët e Beratit në kampin e Jalës

Super atmosferë @ Kampi i Kampionëve në Jalë përgjatë takimit të të rinjve të Qarkut Berat me z. Blendi Klosi. Diskutuam rreth arsimit dhe...

Kampi kampionëve me Znj. Gjermeni dhe Znj. Gjylameti

Atmosferë fantastike tek Kampi i Kampionëve me Znj. Gjermeni dhe Znj. Gjylameti. Diskutuam rreth platformës që duam të ndërtojmë për FRESSH-in e katër viteve...