Fushata

Rrugëtimi i vitit të fitores mes energjisë së aktivizmit dhe 74 mandateve

Nga 25 vjetori i forumit më të madh në vend FRESSH, fitorja e 25 Qershorit, Kampi i Kampionëve dhe deri tek Samiti i Studentëve...