Finalizohet debati i katërt i FRESSH Gjimnaze, shpallen fituesit

0
60

Pas një intenerari të suksesshëm me të rinjë energjik dhe plot passion, FRESSH Gjimnaze finalizoj debatin e katërt, ku u shpallën edhe fituesit.

Me një energji të jashtëzakonshme të rinjtë e motivuar nga gjimnazet më në zë të kryeqytetit debatuan rreth ideve plot mesazhe për sfidat e së ardhmes.

Në ambientet e seancës plenare të rinjtë e FRESSH bën një paraqitje e cila shënoi edhe më shumë rritjen e nivelit të standardit në aktivizmin rinor.

Me pjesëmarrjen e Kryetarit të FRESSH Eljo Hysko, zv.Ministres së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ardiana Janku dhe deputeti Ervin Bushati finalja e debatit fitoi edhe më shumë motivim në punët e tjera që presin të rinjtë.

Jeta dhe Aldi dy fituesit e debatit dalluan për profilin e tyre premtues çka tregon dhe kalimin e një sprove për tu inkurajuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here