FRESSH Clubs, Klubi i Artit prezanton eventin ‘Shfaqem’

0
24

“Shfaqem” një event artistik, i cili sjell në vëmendje artistët e rinj profesionistë e jo vetëm.

Liria e të performuarit, pregatitja artistike e performuesve si dhe angazhimi i Klubit të Artit në FRESSH sjellin këtë “Shfaqje” Risi, e cila synohet që së shpejti të kthehet në traditë.

Ftojmë cilindo artist deri në moshën 30 vjec të na bashkohet me artin e tij, pa censurë.

Jeni të mirëpritur ditën e enjte më 12 prill tek “Garage Pub Tirana” ora 19:00 të mbështesni këta te rinj duke qenë publiku i tyre si dhe të jeni protagonistë të plot suprizave.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here