FRESSH Clubs ngrihen në Durrës

FRESSH Kurbin një fundjavë argëtuese
02/09/2018
Fundjava “Bashkë”
02/09/2018

FRESSH Durrës në bashkëpunim me koordinatorët e FRESSH Clubs ka arritur në kohë rekord të ndërtojë strukturën e FRESSH Clubs Durrës.

Prioriteti ynë për përfshirjen e të rinjve në komunitetet profesionale na ka bërë të nxitojmë dhe në të njëjtën kohë tnxisim të rinjtë për objektivat e së ardhmes.