Anëtarësohu në FRESSH CLUBS

Bashkohu me FRESSH Clubs!
Jemi hapësira e dedikuar profesionistëve në forumin më të madh rinor në vend.

Ne jemi dhjetë klube duke dashur t’i japim vëmendjen e duhur cdo fushe interesi.
Klubi i Shëndetit, Mjedisit, Ekonomistëve, Integrimit, Inovacionit, Juristëve, Kulturës,
Politikës, Arking dhe Social janë hapësira që ne i kemi dedikuar profesionistëve të rinj.

U japim mundësinë profesionistëve të rinj të jenë pjesëmarrës aktiv në hartimin
e politikave rinore por dhe më gjerë. Sfidat dhe objektivat e së ardhmes ne do t’i vendosim bashkë.
Bashkohu me FRESSH Clubs të thuash dhe ti fjalën tënde!


[contact-form-7 404 "Not Found"]